Επιλογή Σελίδας


Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα e-Eurp, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eFootball Pro Evolution Soccer 2021, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κεφαλίδη και Θοδωρή Κοτίδη, ρίχνεται στη μάχη της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης.

Αντίπαλοί της ελληνικής ομάδας eFootball στην προκριματική φάση είναι η Ολλανδία, η Σκοτία, η Τσεχία, η Γεωργία και η Λευκορωσία. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, με ώρα έναρξης 18:00.

Στην προκριματική φάση λαμβάνουν μέρος 55 ομάδες, χωρισμένες σε 10 ομίλους. Οι δέκα πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο Λονδίνο 09-10 Ιουλίου, δηλαδή πριν τον τελικό του EURO 2020 στις 11 Ιουλίου 2021 στο Wembley. Οι δέκα δεύτερες ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε και οι τρεις πρώτες κάθε ομίλου, θα πάρουν επίσης το εισιτήριο για την τελική φάση. Τα παιχνίδια διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των πέντε λεπτών (15 με 16 λεπτά μικτός χρόνος).

Ο Δημήτρης Κεφαλίδης έλαβε μέρος και στην περσινή διοργάνωση, με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Γκεμιτζόγλου. Η ελληνική εκπροσώπηση τα πήγε περίφημα, καθώς οι δύο παίκτες κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση, κάτι που αποτελεί και τον στόχο για φέτος. Ο πιο έμπειρος Δημήτρης και ο Θοδωρής που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε e-Euro, έχουν προπονηθεί εντατικά το τελευταίο διάστημα και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε η ελληνική ομάδα να κάνει φέτος ένα βήμα παραπάνω από τους δεκαέξι και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στην τελική φάση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This