Επιλογή Σελίδας

Τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Αναγέννησης Κολινδρού, Γιώργο Γλυκό που συναίνεσε στην επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, εξέφρασε δημόσια ο μέχρι πρότινος προπονητής των “τσακαλιών”, Σάκης Παγγούρας.

Μάλιστα, ο Ημαθιώτης προπονητής έδωσε… ραντεβού με τους Κολινδρινούς μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, δηλώνοντας διατεθειμένος να επιστρέψει.

Το μήνυμα του Σάκη Παγγούρα:

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αναγέννησης Κολινδρού κ. Γιώργο Γλυκό που μου έδωσε την άδεια να συνεχίσω κ να βοηθήσω την ομάδα του Παοκ Αλεξάνδρειας για το υπόλοιπο της σεζόν στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεν χαιρετώ κανέναν από τα άτομα του συμβουλίου και της ομάδας γιατί με το πέρας της σεζόν πάλι θα επιστρέψω στην ομάδα της Αναγέννησης εάν αυτό επιθυμούν και αυτοί. Είναι υπέροχοι και ζεστοί άνθρωποι απέναντι μου και αυτό θα ανταποδώσω και εγώ στο μέλλον. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο γιατί πραγματικά τέτοια άτομα σπανίζουν στο ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Sakis Paggouras

Pin It on Pinterest

Shares
Share This