Επιλογή Σελίδας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και πρόεδρος τη ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι για τη Γ’ Εθνική αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων όλης της χώρας, υπογράμμισε τα παρακάτω:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού η πολιτεία δεν έχει ανάψει το … πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή, τα τοπικά πρωταθλήματα ως γνωστόν δεν μπορούν να παιχτούν. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συζήτηση πάνω σε οποιαδήποτε βάση, από τη στιγμή την οποία απαγορεύεται να διεξαχθούν ούτε καν οι προπονήσεις στις ομάδες αυτές. Και δεν υπάρχει και στον ορίζοντα κάτι τέτοιο άμεσα.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι και στις κατηγορίες τις οποίες έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις, αυτό γίνεται τηρώντας πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για τη Γ΄ Εθνική, έχουμε πάρει απόφαση για να ξεκινήσει. Μεταφέραμε μάλιστα την έναρξη μια βδομάδα πίσω και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου. Αυτό έχει ήδη γίνει. Εκείνο το οποίο απομένει να συζητηθεί, είναι η επικύρωση της τροποποίησης της προκήρυξης. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα γίνει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

πηγή: fosonline

Pin It on Pinterest

Shares
Share This