Επιλογή Σελίδας

Hμέρα με έντονη δράση για την ΕΠΟ θα είναι η Τρίτη 16/3. Και αυτό διότι αφενός λήγει η διορία για για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές που θα γίνουν στις 27/3 και αφετέρου επειδή θα αποφασιστεί το μέλλον της Γ΄ Εθνικής και πιθανόν των τοπικών πρωταθλημάτων.

Για τη θέση του προέδρου μοναδική υποψηφιότητα θα είναι αυτή του Θ. Ζαγοράκη ο οποίος έχει υποδειχθεί από αρκετές Ενώσεις (απαιτούνται οκτώ) και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος.

Όσον αφορά στα 11 μέλη για την Εκτελεστική Επιτροπή (τα υπόλοιπα πέντε προέρχονται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο), σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα υπάρξουν περισσότερες υποψηφιότητες, οι οποίες ίσως γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα.

Για το θέμα της Γ’ Εθνικής υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι. Οι προπονήσεις επιτρέπονται αλλά ο χρόνος κυλάει και όλοι γνωρίζουν ότι όποια απόφαση και να ληφθεί δεν θα έχει νόημα αν δεν ανάψουν το “πράσινο φως” λοιμοξιολόγοι και κυβέρνηση.

Το ίδιο ισχύει και για τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ, όπου και εκεί υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να διεξαχθούν.

Πηγή: soccerplus

Pin It on Pinterest

Shares
Share This