Επιλογή Σελίδας


Με «ξέφρενους» ρυθμούς συνεχίζουν την αγωνιστική τους πορεία οι αθλητές των Αλπικών.

Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου Γιάννης Αντωνίου κατέκτησε ακόμη δύο μετάλλια στον διεθνή αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Βοσνία, με τον Έλληνα αθλητή να κατακτά ένα χρυσό κι ένα ασημένιο μετάλλιο, σημειώνοντας παράλληλά νέο ατομικό ρεκόρ βαθμών FIS.

Στον πρώτο αγώνα ο Αντωνίου κατέλαβε την δεύτερη θέση έχοντας συνολικό χρόνο 1:40.58 και 40,28 βαθμούς FIS.

Όπως πριν από μερικές ημέρες, έτσι και το Σάββατο (12/3) ο Αντωνίου κυριάρχησε στον δεύτερο αγώνα κάνοντας δύο εξαιρετικά σκέλη τερματίζοντας πρώτος με συνολικό χρόνο 1:41.44, αλλά και 32,68 επίδοση που βελτιώνει το 33,48 στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ της σεζόν για τον 26χρονο.

Η Μένια Τσιόβολου κατέκτησε την 3η θέση στο διεθνή αγώνα του Ταρβίζιο σημειώνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ καριέρας.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις συνεχίζονται για την Μένια Τσιόβολου, η οποία μετά τα εντυπωσιακά πλασαρίσματα στα παγκόσμια πρωταθλήματα σε Κορτίνα (ανδρών/γυναικών) και Μπάνκο (εφήβων/νεανίδων) κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα τεχνικής κατάβασης στο Ταρβίζιο.

Η αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου με το συνολικό 1:46.66 μπήκε μέσα στα μετάλλια, συγκεντρώνοντας 74,97 βαθμούς FIS επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην καριέρα της.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Γκιννής στον τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο της σεζόν που διεξήχθε στην Κρανσκα Γκόρα της Σλοβενίας (14.3.21) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα και δεν πήρε κατάταξη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This