Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 6 σημερινές αναμετρήσεις:

Roma – Genoa
Stadio Olimpico di Roma
Η Roma είναι αρκετά φορμαρισμένη αυτή την περίοδο και αρκετά σταθερή στις επιδόσεις της. Από την άλλη πλευρά η Genoa παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία ματς. Επιπλέον, η Roma έχει επικρατήσει σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,56.

Crotone – Torino
Stadio Ezio Scida
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού και αναμένεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απ’ τη σημερινή αναμέτρηση. Η Torino που απείχε από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές λόγω κορωνοϊού επανέρχεται δριμύτερη και μπορεί να σκοράρει απέναντι στην Crotone που δέχεται γκολ σε κάθε ματς και που όμως πάντα παλεύει να βάλει γκολ και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζει βατές αντιπάλους. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,90.

Fiorentina – Parma
Stadio Artemio Franchi
Πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά αδύναμες στην επίθεση καθώς είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Επίσης, σε 5 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί από καθόλου έως 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,82.

Hellas Verona – Milan
Stadio Marcantonio Bentegodi
Η Milan θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διατηρήσει τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Απέναντι στη Verona έχει μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο η Verona δεν είναι η πιο βατή αντίπαλος. Παρόλα αυτά η Verona δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στις επιδόσεις της τελευταία και η Milan διαθέτει την ποιότητα να πάρει τη νίκη.
Νίκη της Milan σε απόδοση 2,36.

Sampdoria – Cagliari
Stadio Luigi Ferraris
Πρόκειται για δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, επομένως περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς, με τις δυο τους να βάζουν τα δυνατά τους για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμη, η Cagliari έχει επιστρέψει στα γκολ στα τελευταία ματς και δείχνει ότι ανακάμπτει σε σχέση με την πρόσφατη πορεία της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.

Napoli – Bologna
Stadio Diego Armando Maradona
Η Napoli έχει πλεονέκτημα απέναντι στη Bologna καθώς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά και είναι πιο σταθερή στις επιδόσεις της σε σ΄χεση με τη Bologna. Επίσης, σε 5 από τις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Napoli έχουν επικρατήσει οι γηπεδούχοι. Νίκη της Napoli σε απόδοση 1,57.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (25a giornata)
13:30 Roma – Genoa 1 (1,56) 1-0 FT
16:00 Crotone – Torino Goal/Goal (1,90) 4-2 FT
16:00 Fiorentina – Parma Under 2,5 Goals (1,82) 3-3 FT
16:00 Hellas Verona – Milan 2 (2,36) 0-2 FT
19:00 Sampdoria – Cagliari Goal/Goal (1,80) 2-2 FT
21:45 Napoli – Bologna 1 (1,57) 3-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This