Επιλογή Σελίδας

Επίσημη Επιστολή προς το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έστειλε το συγκρότημα “ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ” σχετικά με την διασκευή του Ύμνου του Πιερικού.

Μεταξύ άλλων οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ αναφέρουν:

«Με αφορμή τα 60ά γενέθλια της ομάδας και μετά από παράκληση στενών μας φίλων από την Πιερία, αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε μια πιο σύγχρονη εκδοχή – διασκευή του ύμνου του Πιερικού και να τον προσφέρουμε στην Διοίκηση του Συλλόγου και τους Φιλάθλους για οποιαδήποτε χρήση.

Με την κίνηση αυτή, ουδέποτε επιδιώξαμε και ούτε μας ενδιέφερε να αλλάξει ο επίσημος ύμνος που ήδη υπάρχει. Ίσα ίσα που αντί να δημιουργήσουμε κάποια νέα σύνθεση αποφασίσαμε να σεβαστούμε την παλαιά μελωδική γραμμή, έτσι ώστε να παραμείνει πάντα ένας ο Ύμνος.

Όλες οι ομάδες, εκτός από τον επίσημο ύμνο τους, έχουν διασκευές του ύμνου τους σε ντίσκο, σε ραπ, σε λαϊκό, σε οτιδήποτε στυλ. Και μεταδίδονται παράλληλα με τον επίσημο ύμνο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο λογικό και συνηθισμένο παγκοσμίως.

Μετά από εκατοντάδες αιτήματα φιλάθλων που άκουσαν το νέο τραγούδι, ολοκληρώσαμε ένα δυνατό και σύγχρονο βιντεοκλίπ και σας το στέλνουμε για οποιαδήποτε χρήση αποφασίσει η Γενική Συνέλευση ή το Διοικητικό σας Συμβούλιο. Δεν έχουμε καμία απαίτηση. Εμείς θα είμαστε ικανοποιημένοι να υπάρχει ως συνοδευτικός ύμνος δίπλα στον επίσημο.

Εμείς ασχοληθήκαμε από αγνή αγάπη για τον Πιερικό, για να βοηθήσουμε να υπάρξει και ένας πιο μοντέρνος ήχος του 21ου αιώνα, που θα είναι πιο κοντά στις νέες γενιές αθλητών.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή επιτυχία στην Football League και σύντομα επιστροφή στην Α΄ Εθνική – SuperLeague  πλέον,  για τον ιστορικό Πιερικό!»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This