Επιλογή Σελίδας


Αποκλειστική συνέντευξη στην Cosmote TV έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ συνάντησε τον Κώστα Κατέβα και του αποκάλυψε τους λόγους που επέλεξε την μετακίνησή του στους Πράσινους, το θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και την ανυπομονησία του να συναντήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 20:00 (Cosmote Sport 4HD) στην εκπομπή Pick ‘N’ Roll.

Σε άλλη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε πρόσφατα ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας την Γελένα Λεουτσάνκα. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, η σπουδαία παίκτρια από τη Λευκορωσία αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που έζησε στην χώρα της περνώντας σχεδόν ένα μήνα στην φυλακή, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Στο πρόγραμμα του Pick ‘N’ Roll αυτής της εβδομάδας οι τηλεθεατές θα απολαύσουν δύο ακόμα αποκλειστικές συνεντεύξεις. Ο Τζεράι Γκραντ του Προμηθέα Πατρών εξηγεί γιατί έκανε λάθος που υπέγραψε πέρσι στην ΑΕΚ αντί για τον Προμηθέα και τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Από την πλευρά του, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ελάϊζα Μήτρου Λονγκ αποκαλύπτει το μεγάλο του όνειρο να παίξει στην Εθνική Ελλάδας μαζί με τον αδελφό του Ναζ.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της Cosmote TV θα είναι το βράδυ της Τρίτης 2 Μαρτίου ο πρώην διεθνής πλέι μέικερ Νίκος Μπουντούρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This