Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Sampdoria – Atalanta
Stadio Luigi Ferraris
Σε ένα ματς που η Atalanta θέλει τη νίκη για να μπορέσει να βρεθεί στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Από την άλλη πλευρά η Sampdoria είναι σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Atalanta. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά δυνατές στην επίθεση αλλά και συνεπείς στο να σκοράρουν. Στον πρώτο γύρο η Sampdoria επικράτησε με 1 – 3. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,68.

Crotone – Cagliari
Stadio Ezio Scida
Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση. Από τη μία πλευρά η Cagliari που είχε καθοδική πορεία εδώ και αρκετό διάστημα, από την άλλη πλευρά η Crotone που βρίσκεται στη θέση αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά απέναντι σε αντιπάλους του επιπέδου της κατάφερε να πάρει τη νίκη. Νίκη της Crotone σε απόδοση .

Inter – Genoa
Stadio Giuseppe Meazza
Η Inter αναμένεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στη Genoa καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους είναι σημαντική. Επίσης, η Genoa δεν είναι ιδιαίτερα απειλητική επιθετικά. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την προϊστορία τους η Inter έχει επικρατήσει στα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,73.

Udinese – Fiorentina
Stadio Friuli – Dacia Arena
Οι δύο ομάδες είναι στην ίδια θέση βαθμολογικά, με ίδιον αριθμό σε νίκες, ήττες και ισοπαλίες. Ακόμη, ούτε η μία ούτε η άλλη ομάδα επιδεικνύουν μεγάλη σταθερότητα σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Ακόμη, σε 6 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί λιγότερα από 3 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,74.

Napoli – Benevento
Stadio Diego Armando Maradona
Η Napoli έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στη Benevento και μετά τον αποκλεισμό από το Europa League έχει ένα λόγο παραπάνω να στοχεύσει στην καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Benevento είναι πάντα υπολογίσιμη και σκοράρει με αρκετά μεγάλη συνέπεια. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,83.

Roma – Milan
Stadio Olimpico di Roma
Αναμένεται ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, όπου οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Πρόκειται για δύο ομάδες πολύ δυνατές στην επίθεση που σημειώνουν γκολ με αρκετά μεγάλη συνέπεια. ΣΕ 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,56.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (24a giornata)
13:30 Sampdoria – Atalanta Goal/Goal (1,68) 0-2 FT
16:00 Crotone – Cagliari 1 (3,60) 0-2 FT
16:00 Inter – Genoa No Goal (1,73) 3-0 FT
16:00 Udinese – Fiorentina Under 2,5 Goals (1,74) 1-0 FT
19:00 Napoli – Benevento Goal/Goal (1,83) 2-0 FT
21:45 Roma – Milan Goal/Goal (1,56) 1-2 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This