Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Spezia – Parma
Stadio Alberto Picco
Η Spezia είναι αρκετά δυνατή στην επίθεση και σκοράρει αρκετά τακτικά. Η Parma από την άλλη πλευρά δεν είναι ιδιαίτερα συνεπής στο σκοράρισμα, ωστόσο τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει μία πιο σταθερή απόδοση. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2 – 2. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,84.

Bologna – Lazio
Stadio Renato Dall’Ara
Η Lazio θέλει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό την ήττα από τη Bayern και είναι μια καλή ευκαιρία απέναντι στη Bologna, που δεν είναι αρκετά σταθερή στην αγωνιστική της επίδοση. Επιπλέον, η Lazio στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά φορμαρισμένη στις τελευταίες αγωνιστικές. Νίκη της Lazio σε απόδοση 2,04.

Hellas Verona – Juventus
Stadio Marcantonio Bentegodi
Παρά τα 1 – 1 στην έδρα της για τον πρώτο γύρο, η Juventus έχει το προβάδισμα απέναντι στη Verona, καθώς είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ η Verona δεν είναι αρκετά σταθερή στις τελευταίες αγωνιστικές. Επίσης, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους είναι αρκετά σημαντική παρόλο που βρίσκονται αρκετά κοντά στο βαθμολογικό πίΝίκη της Juventus σε απόδοση 1,63.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (24a giornata)
16:00 Spezia – Parma Goal/Goal (1,84) 2-2 FT
19:00 Bologna – Lazio 2 (2,04) 2-0 FT
21:45 Hellas Verona – Juventus 2 (1,63) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This