Επιλογή Σελίδας


Η Aston Martin φρόντισε να… ταράξει τα νερά με το «καλημέρα» στη Formula 1, συμφωνώντας με τον τετράκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sebastian Vettel, ο οποίος θα έχει για teammate του το 2021 τον Lance Stroll.

Ο βασικός χρηματοδότης της βρετανικής ομάδας και πατέρας του Lance Stroll, Lawrence, είναι έτοιμος να πυροδοτήσει την επόμενη «βόμβα», εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ποια θα είναι αυτή η «βόμβα»; Ο Lewis Hamilton!

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν θα ενδιέφερε την ομάδα του μια συνεργασία με τον επτάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Mercedes –όποτε έρθει αυτή- ο Καναδός επιχειρηματίας δεν απέρριψε μια τέτοια προοπτική.

Και ο γιός του, Lance, όμως, τόνισε πως «ο Lewis θα είναι σπουδαίος σε οποιοδήποτε μονοθέσιο κι αν βρεθεί. Προς το παρόν, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και πρέπει να επικεντρωθούμε στη φετινή σεζόν».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Hamilton στη Mercedes, εφόσον όλο αυτό το σενάριο πραγματοποιηθεί; Δεν αποκλείεται να είναι ο Max Verstappen, καθώς στο συμβόλαιο του Ολλανδού υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τη Red Bull εφόσον τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι τα αναμενόμενα.

Ο ίδιος ο Verstappen δεν φαίνεται προς το παρόν να απασχολείται με το θέμα, δηλώνοντας πως «από τη στιγμή που ο Lewis δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου στη Red Bull».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This