Επιλογή Σελίδας


Η 1η αγωνιστική της φάσης των δεκαέξι του UEFA Champions League ολοκληρώνεται με τέσσερα ματς, που θα μεταδοθούν το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV. Πέρα από το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από τη δημοσιογραφική ομάδα των Cosmote Sport καναλιών και ειδικές εκπομπές πριν και μετά από τις αναμετρήσεις, αφιερωμένες στα αντίπαλα ζευγάρια.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι (22:00, Cosmote Sport 1HD), με τους φιλοξενούμενους να δίνουν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, έχοντας τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο τους. Πριν από την σέντρα, οι Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος μέσα από την εκπομπή UEFA Champions League Show (20:30, Cosmote Sport 1HD) θα παρουσιάσουν το ρεπορτάζ και τις τελευταίες εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί, επίσης, συνέντευξη του Βραζιλιάνου αμυντικού της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, καθώς και βίντεο με τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο παρελθόν.

Η δράση της Τρίτης συμπληρώνεται από το ματς Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cosmote Sport 2HD). Και οι δύο αντίπαλοι είναι μέχρι στιγμής αήττητοι στη φετινή διοργάνωση.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου η 1η αγωνιστική της φάσης των δεκαέξι συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Αταλάντα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί που πέρυσι ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα μία ανατροπή, αποκλείοντας την Ρεάλ του Ζιντάν. O αγώνας θα μεταδοθεί στις 22:00, ταυτόχρονα από το Cosmote Sport 2HD και το Cosmote Sport 4K της νέας Cosmote TV. Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στην Ουγγαρία, για να αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ (Cosmote Sport 1HD).

Το UEFA Champions League Show θα δώσει και πάλι το παρών πριν από την έναρξη των αγώνων (20:30, Cosmote Sport 1HD) με βίντεο, αφιερωμένα στα ματς της Τρίτης και συνέντευξη του ποδοσφαιριστή της Βασίλισσας Φερλάντ Μεντί, που λόγω τραυματισμού σε ηλικία δεκαπέντε ετών, κινδύνεψε να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα μπουν και σε ρυθμούς UEFA Europa League, καθώς σε ζωντανή σύνδεση οι απεσταλμένοι της Comsote TV στην Ολλανδία Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Έλενα Παπαδοπούλου θα παρουσιάσουν το ρεπορτάζ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν (Πέμπτη 25/2).

Και τις δύο ημέρες της ποδοσφαιρικής δράσης, το UEFA Champions League Show θα δίνει τηλεοπτικό ραντεβού και μετά τη λήξη των αγώνων (00:00), με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα καλύτερα στιγμιότυπα, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This