Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 4 σημερινές αναμετρήσεις:

Parma – Udinese
Stadio Ennio Tardini
Αναμένεται ένα ματς με λίγα τέρματα. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και ιδιαίτερα η Parma που έχει σημειώσει μόλις 14 τέρματα. Στα τελευταία 6 ματς η Parma έχει σημειώσει 3 τέρματα ενώ η Udinese 5. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,71.

Milan – Inter
Stadio Giuseppe Meazza
Το derby della Madonnina θα έχει και σήμερα μεγάλο ενδιαφέρον αφού διακυβεύεται η πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς οι δύο ομάδες απέχουν μόλις ένα βαθμό η μία από την άλλη. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, με πιο πρόσφατο το ματς για το κύπελλο πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες, οι οποίες θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,67.

Atalanta – Napoli
Stadio Atleti Azzurri d’Italia-Gewiss Stadium
Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά και θα βάλουν τα δυνατά τους γι’ αυτό. Τόσο η Atalanta όσο και η Napoli είναι αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα και από τις πιο δυνατές επιθετικά ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Και στην πιο πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση για το κύπελλο επικράτησε η Atalanta με 3 – 1. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,65.

Benevento – Roma
Stadio Ciro Vigorito
Η Roma έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού έχει επικρατήσει και στις 3 μεταξύ τους μέχρι στιγμής αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και μάλιστα με ευρύ σκορ. Η Benevento βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση φέτος, αλλά η Roma όπως και να ‘χει είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση κι έχει και βαθμολογικό κίνητρο. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,58.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (23a giornata)
13:30 Parma – Udinese Under 2,5 Goals (1,71) 2-2 FT
16:00 Milan – Inter Goal/Goal (1,67) 0-3 FT
19:00 Atalanta – Napoli Goal/Goal (1,65) 4-2 FT
21:45 Benevento – Roma 2 (1,58) 0-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This