Επιλογή Σελίδας


Του Παναγιώτη Νικόλαου Αναστασιάδη

H Milestone και η Dorna Sports ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του MotoGP 21. Ο τίτλος θα λανσαριστεί στις 22 Απριλίου για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC (Steam, Epic Games Store).

Οι ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως η καινούργια έκδοση της σειράς MotoGP αγγίζει ακόμα περισσότερο την πραγματικότητα. Η αλλαγές ξεκινούν από το Managerial Career mode, στο οποίο έχουν γίνει ριζικές αλλαγές, ώστε οι παίκτες να έχουν απόλυτο έλεγχο της ομάδας τους. Εντός πίστας η ανεπτυγμένη και πιο έξυπνη AI μαζί με πολλές ακόμα αλλαγές βελτιώνουν αισθητά την εμπειρία του παίκτη.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα, το παιχνίδι τρέχει σε ανάλυση 4k, με Dynamic Resolution, στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο σε Xbox Series X και PlayStation 5, τα loading times είναι πλέον αρκετά πιο γρήγορα. Ακόμα οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν απόλυτα το DualSense, καθώς το MotoGP 21 υποστηρίζει πλήρως το haptic feedback και τα adaptive triggers.

Τέλος η Milestone ξεκαθαρίζει πως η κυκλοφορία του τίτλου είναι μόνο η αρχή, καθώς θα προστίθεται συνέχεια καινούργιο περιεχόμενα μέσω patches.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This