Επιλογή Σελίδας


Ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ευρώπης πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα στην Βερόνα της Ιταλίας η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η ελληνική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 7-7 της ισπανικής Σαμπαντέλ, που θεωρείται εφέτος, όπως και τα τελευταία χρόνια, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ηπείρου και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης όταν με πρωταγωνίστρια την Ολλανδέζα Κούλχαας προηγήθηκε με 5-1. Στην συνέχεια οι αντίπαλες αντέδρασαν και όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά στις αρχές της τελευταίας περιόδου προηγήθηκαν με 6-5. Οι Ελληνίδες προσπάθησαν και με δύο γκολ της Ξενάκη και της Κούλχαας προηγήθηκαν εκ νέου με 7-6, αλλά 1 λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού η Σαμπαντέλ ισοφάρισε.

Αύριο το πρωί στις 11 η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την ουγγρική Ντουναϊσβάρος. Με νίκη τεσσάρων τερμάτων διαφορά ο ΝΟΒ τερματίζει στην πρώτη θέση. Με νίκη τριών τερμάτων η πρώτη θέση θα κριθεί στην καλύτερη επίθεση ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Σαμπαντέλ. Με νίκη δυο τερμάτων ή με ισοπαλία ο ΝΟΒ προκρίνεται, ως δεύτερος, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ήττας αποκλείεται.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 0-3, 2-2.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Άντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 4, Σάντα, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Καϊάφα, Έ. Πάτρα.

Τα γκολ της Σαμπαντέλ πετυχαν οι: Αρίθα 2, Λόπεζ 1, Ναβάρο 1, Βαν ντερ Σλούτ 1, Κένινγκ 1, Γκοντόϊ 1.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This