Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 4 σημερινές αναμετρήσεις:

Roma – Spezia
Stadio Olimpico di Roma
Μετά την πρόσφατη αναμέτρησή τους για το κύπελλο την προηγούμενη Τρίτη, όπου σημειώθηκαν αρκετά γκολ και από τις δύο πλευρές και τελικά η Spezia πήρε την πρόκριση, αναμένουμε ένα ματς με αρκετές φάσεις και τις δύο ομάδες να προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,73.

Milan – Atalanta
Stadio Giuseppe Meazza
Αναμένεται ένα αμφίρροπο ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές. Μπορεί η Milan να βρίσκεται σε απόσταση 10 βαθμών από την Atalanta, όμως και οι δύο ομάδες επιδεικνύουν την ίδια συνέπεια στο σκοράρισμα κι ακόμη δέχονται αρκετά συχνά, ιδιαίτερα η Atalanta. Και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από το σημερινό παιχνίδι. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,55.

Udinese – Inter
Stadio Friuli – Dacia Arena
Η Inter έχει το πάνω χέρι στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Udinese και είναι πιο σταθερή στο να παίρνει αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους προϊστορία, η Inter έχει επικρατήσει σε 4 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς. Νίκη της Inter σε απόδοση 1,66.

Fiorentina – Crotone
Stadio Artemio Franchi
Η Fiorentina είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Λιγότερα και από την Crotone,  η οποία σκοράρει τακτικά αλλά όχι πολλά τέρματα με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές. Σε 3 από τα 4 μέχρι στιγμής μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί το πολύ δύο τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,00.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (19a giornata)
16:00 Roma – Spezia Goal/Goal (1,73) 4-3 FT
19:00 Milan – Atalanta Goal/Goal (1,55) 0-3 FT
19:00 Udinese – Inter 2 (1,66) 0-0 FT
21:45 Fiorentina – Crotone Under 2,5 Goals (2,00) 2-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This