Επιλογή Σελίδας


Πολυαναμενόμενες ποδοσφαιρικές μάχες, δράση από τα αμερικανικά παρκέ, καθώς και αγώνες μηχανοκίνητων συνθέτουν το αθλητικό πρόγραμμα της Cosmote TV την εβδομάδα από 22 έως και 28 Ιανουαρίου.

Το ντέρμπι Τότεναμ – Λίβερπουλ από την Premier League συγκεντρώνει ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ συναρπαστικά παιχνίδια δεν λείπουν από τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Γερμανίας, καθώς και από το Κύπελλο Αγγλίας. Οι λάτρεις του μπάσκετ θα απολαύσουν τις εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς και μεγάλες back to back αναμετρήσεις από το αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ (NCAA). Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν ως προορισμό το ράλι του Μόντε Κάρλο, όπου διεξάγεται ο πρώτος γύρος της χρονιάς για το πρωτάθλημα του WRC.

Premier League

H Premier League επιστρέφει στα κανάλια Cosmote Sport με την 20η αγωνιστική. Το βλέμμα του κοινού είναι στραμμένο στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο και την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 22:00 από το Cosmote Sport 1HD και από το κανάλι Cosmote Sport 4K της νέας streaming υπηρεσίας της Cosmote TV.

Στις μεταδόσεις της εβδομάδας οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βρουν και άλλα παιχνίδια από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται την Γουέστ Μπρομ (22:15, Cosmote Sport 1HD), ενώ την επόμενη ημέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:15, Cosmote Sport 1HD) και η Έβερτον την Λέστερ (22:15, Cosmote Sport 3HD).

LaLiga Santander

Στη LaLiga Santander η Ατλέτικο Μαδρίτης, που εξακολουθεί να προπορεύεται, διασταυρώνει τα ξίφη της με την Βαλένθια (Κυριακή 24/1, 22:00, Cosmote Sport 2HD) στην 20η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ η συμπολίτισσά της Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται την Αλαβές (Σάββατο 23/1, 22:00, Cosmote Sport 2HD). Επίσης, η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Έλτσε (Κυριακή 24/1, 17:15, Cosmote Sport 2HD).

Bundesliga

Στα γήπεδα της Γερμανίας, η δράση συνεχίζεται με τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία ανοίγει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου με το παιχνίδι Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (21:30, Cosmote Sport 3HD). Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ (16:30, Cosmote Sport 4HD) και η Μάιντς την Λειψία (16:30, Cosmote Sport 3HD). Επίσης, η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου παίζει εκτός έδρας με την Σάλκε (Κυριακή 24/1, 16:30, Cosmote Sport 3HD).

FA Cup

O τέταρτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) ξεκινά και περιλαμβάνει δέκα ποδοσφαιρικά ματς ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV. Μεταξύ αυτών, στο πρόγραμμα μεταδόσεων ξεχωρίζουν η συνάντηση της πρωτοπόρου της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της κατόχου του τίτλου, Λίβερπουλ (Κυριακή 24/1, 19:00, Cosmote Sport 1HD), καθώς και οι αναμετρήσεις Σαουθάμπτον – Άρσεναλ (Σάββατο 23/1, 14:15, Cosmote Sport 9HD) και Φούλαμ – Μπέρνλι (Κυριακή 24/1, 16:30, Cosmote Sport 9HD).

ΝΒΑ

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου οι Σίξερς υποδέχονται τους Σέλτικς (02:30, Cosmote Sport 4HD), ενώ στην prime time της Κυριακής 24 Ιανουαρίου (20:00, Cosmote Sport 4HD), οι συνδρομητές παρακολουθούν τους Πέισερς να αγωνίζονται εναντίον των Ράπτορς. Νωρίτερα, την ίδια ημέρα (03:00, Cosmote Sport 4HD) οι Νετς των Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν αντιμετωπίζουν τους Χιτ.

Η δράση στα παρκέ του ΝΒΑ συνεχίζεται την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 03:00, με τον Greek Freak και τα υπόλοιπα Ελάφια να φιλοξενούν τους Χοκς. Επόμενη αποστολή της ομάδας του Μιλγουόκι, ο εκτός έδρας αγώνας με τους Ράπτορς (Πέμπτη 28/1, 02:30). Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 4HD. Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ξεχωρίζει, ακόμα, το ματς των δύο κορυφαίων ομάδων ανατολικής και δυτικής περιφέρειας (Σίξερς – Λέικερς – 02:30, Cosmote Sport 7HD).

NCAA

To Σάββατο 23 Ιανουαρίου περιλαμβάνει πλούσια δράση από το αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Η δράση ξεκινά στις 19:00 με το μεγάλο ματς της περιφέρειας Big12 ανάμεσα στο Κάνσας και την Οκλαχόμα και συνεχίζεται στις 21:00 με το παραδοσιακό ντέρμπι της Βόρειας Καρολίνας μεταξύ της Γούλφπακ του Νορθ Καρολάινα Στέιτ και των Τάρχιλς του Νορθ Καρολάινα. Η αυλαία των αγώνων πέφτει στις 23:00 με τον κρίσιμο αγώνα της περιφέρειας ACC ανάμεσα στο Ντιούκ του Μάικ Σιζέφσκι και το Λούιβιλ. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 7HD.

WRC

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του WRC έκανε πρεμιέρα για τη νέα χρονιά και οι λάτρεις της ταχύτητας μέσω του Cosmote Sport 5HD μεταφέρονται καθημερινά στο Μονακό για να παρακολουθήσουν συναρπαστικές κόντρες στο ράλι του Μόντε Κάρλο. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, στις 13:00.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This