Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε, με τα βλέμματα να στρέφονται στην κορυφή της βαθμολογίας με τη μάχη ανάμεσα στην Paris Saint-Germain και τη Montpellier. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain – Montpellier HSC     @ Parc des Princes, Paris

Τρία στα τρία για την πρωτοπόρο πλέον Paris St.Germain υπό την καθοδήγηση του κόουτς Mauricio Pochettino, η οποία εκμεταλλεύθηκε τη γκέλα της Lyon (0-1 εντός από τη Metz) και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία ισοβαθμώντας με τη Lille. Πρόσφατη νίκη 0-1 στην έδρα της Angers, σε ένα 90λεπτο που δεν άξιζε εξ ολοκλήρου τη νίκη, όμως ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα (70′) και το κράτησε μέχρι τέλους. Καθοριστική η παρουσία του γκολκίπερ Navas σε πολλές περιπτώσεις.

Από την άλλη η Montpellier έμεινε για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη, παρουσιάζοντας κάκιστη εμφάνιση στο εντός έδρας 2-3 από τη Monaco. Κακό ξεκίνημα με πολλά αμυντικά κενά, έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλό της να πατάει περιοχή όποτε επιθυμεί, με συνέπεια το 0-2 του ημιχρόνου. Σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε δώρο το πέναλτι για το 0-3 και μετά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Αγνοεί το 3ποντο από τα μέσα Δεκεμβρίου, φυσιολογική η πτώση στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Ματς με αντικειμενικό φαβορί βάσει ποιότητας αλλά και φόρμας. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αν και δεν παίζουν τόσο φαντεζί για να πάμε στα πολλά γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-21)
22:00 Paris St.Germain – Montpellier HSC 1 & Under 4.5 Goals (1.78) 4-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This