Επιλογή Σελίδας

Για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στην Αγγλία και για το μάθημα που του έδωσε μίλησε ο Μιχάλης Ζιώγας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν πήγα στον Πιερικό είχα μια τριάδα παικτών, ανάμεσα τους και ο Γιαννούλης. Σε μια προπόνηση διακρίνω έναν παίκτη που είχε φοβερή τεχνική, φοβερό αριστερό πόδι που του άρεσε να βγαίνει στην επίθεση. Καλούμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τον Τύρναβο και ο Δημήτρης μπαίνει αλλαγή στο 1-1. Του είπα θα παίξεις μπακ και θα πρέπει να κερδίσουμε. Θέλω να κάνεις κάποια πράγματα. Ο Δημήτρης ενοχλημένος που δεν έπαιξε εξτρέμ, στην πρώτη επίθεση δεν καλύπτει, στη δεύτερη το ίδιο.

Τον κάνω αλλαγή. Την άλλη μέρα έρχεται κλαίγοντας και μου ζήτησε το λόγο. Του είπα ότι αν θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα πρέπει να παίξει άμυνα. Το πρώτο πράγμα είναι να μάθεις να αμύνεσαι. Ο Γιαννούλης αξίζει κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ μικρή και θα πάει σε μεγαλύτερη. Το σημαντικότερο είναι να συνδυάσει δουλειά και ταλέντο. Του εύχομαι καλή επιτυχία γιατί είναι ένα σπουδαίο παιδί και χαρακτήρας και κυνήγησε τα όνειρα του».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This