Επιλογή Σελίδας

Στην Τίγκρε θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ. Ο 42χρονος προπονητής ανέλαβε τις τύχες της ομάδας της Βικτώρια που αγωνίζεται στην Primera Nacional (Β’ κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου) με στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Ο Μαρτίνεζ μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Γοδόι Κρουζ (Α’ κατηγορία), όμως η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε μετά από τη βαριά ήττα της ομάδας με 6-1 από τη Ράσινγκ. Σε 9 αγώνες, ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ δεν κατόρθωσε να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας 2 ισοπαλίες και 7 ήττες με γκολ 7-21. 

Παρόλα αυτά, οι διοικούντες την Τίγκρε, τον εμπιστεύτηκαν, κυρίως, χάρη στην πολύ καλή παρουσία τους στις προηγούμενες ομάδες (Ατλέτικο Iτουζαΐγκο, Κανιουέλας, Κομουνικασιόνες, Μίντλαντ, Εστουντιάντες Μπουένος Άιρες), με τον ίδιο να κάνει συνεχώς ανοδικά βήματα που τον έφεραν μέχρι την Α’ κατηγορία (Γοδόι Κρουζ).

Η ανακοίνωση της Τίγκρε:

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου μας. Παρουσιάστηκε επίσημα στους ποδοσφαιριστές και πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση, στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Ο νέος προπονητής, έχοντας τελευταίο “σταθμό” της καριέρας του την Godoy Cruz de Mendoza, έχει εμπειρία στις “κούρσες” ανόδου καθοδηγώντας τις: Ituzaingó, Cañuelas, Comunicaciones, Midland and Estudiantes (BA).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This