Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Μία εξ αναβολής αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Marseille και Lens διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique de Marseille – Racing Club de Lens     @ Stade Ornage Velodrome, Marseille

Μία νίκη στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρά η Marseille που, μετά το χαμένο τελικό του Trophee des Champions πριν μία εβδομάδα, δέχθηκε και δεύτερη διαδοχική ήττα (με το ίδιο σκορ) εντός έδρας από την ουραγό Nimes. Αρκετά καλή και με ευκαιρίες (αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Thauvin στο 35′) στο α’ ημίχρονο, τρικυμία στην επανάληψη δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά (55′, 58′) και κατέρρευσε. Προσπάθησε στο τέλος, μείωσε στο 85′ αλλά μέχρι εκεί.

Τρίτο ματς χωρίς νίκη και για τη Lens που πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Nantes. Όπως και η Marseille έτσι κι αυτή, έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί (33′) με χαμένο πέναλτι του Kakuta και τρία λεπτά μετά δέχθηκε το 1-0. Χωρίς κάτι το εντυπωσιακό η εμφάνισή της στο υπόλοιπο του αγώνα, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες. Πρωταγωνιστικής της ισοφάρισης (81′) και πάλι ο Kakuta που εξιλεώθηκε για τη φάση του α’ ημιχρόνο.

Ντεφορμέ και οι δύο ομάδες, με πολλές και σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διακόψουν το αρνητικό σερί. Πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας η Lens σκοράρει ανελλιπώς μακριά από το Bollaert , έχει πολλές πιθανότητες και σήμερα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-9 en retard)
22:00 Olympique de Marseille – RC Lens Goal/Goal (1.82) 0-1 FT

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This