Επιλογή Σελίδας

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννούλη ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, εξηγώντας γιατί ταιριάζει απόλυτα στα αγωνιστικά πλάνα της αγγλικής ομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Γιαννούλη. Χρειαζόταν να φέρουμε κάποιον που θα μας βοηθούσε όχι μόνο τις επόμενες εβδομάδες, αλλά κάποιον που θα μας βοηθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στον Δημήτρη βρήκαμε το κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι έμπειρος με παιχνίδια στην εθνική ομάδα της Ελλάδας, ενώ έπαιζε σε ένα κορυφαίο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ που θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

Ταιριάζει στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε με επιθετικά φουλ μπακ και πολλές πάσες. Εχει πολύ καλό χαρακτήρα και νομίζω ότι κάναμε μία πολύ καλή επιλογή. Θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να προσαρμοστεί.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Στιούαρτ Γουέμπερ γιατί πολλές ομάδες ήθελαν να κάνουν αυτή την μεταγραφή. Είναι εξαιρετικός και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κοντά μας τον Δημήτρη Γιαννούλη».

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This