Επιλογή Σελίδας


Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία απαντάει σε δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται στον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο και στο θέμα των εκλογών.


Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την αποστροφή του προς τη συνεχιζόμενη, χυδαία και εμφανώς κατευθυνόμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παρέμβασης στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Gazzetta χωρίς ίχνος δεοντολογίας και σεβασμού, εμπλέκει τον ίδιο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργο Βασιλακόπουλο, σε φανταστικούς, ανύπαρκτους και με σαφή στόχευση διαλόγους, για να εξυπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα επίδοξων διαδόχων. Όπως επίσης και αυτών που έχουν καθοδηγήσει και υποκινήσει τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και προσπάθειες ανατροπής κάθε δημοκρατικής διαδικασίας στις εκλογές των Ομοσπονδιών.

Πέραν των ενεργειών που θα ακολουθηθούν για να αποκατασταθεί η συκοφαντία και της ενημέρωσης των αρμόδιων δημοσιογραφικών οργάνων για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται στον κλάδο, πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση το εξής:

Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ήταν, είναι και θα παραμείνει παρούσα στον χώρο του αθλήματος το οποίο καθιέρωσε στο ανώτατο επίπεδο στη χώρα και έφερε την παγκόσμια αναγνώριση και θα συνεχίσει να δρομολογεί τις εξελίξεις για ανάλογη συνέχεια, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This