Επιλογή Σελίδας


Μεγάλες ιταλικές ποδοσφαιρικές μάχες έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV. Το πρώτο ιταλικό τρόπαιο της σεζόν θα διεκδικήσουν Γιουβέντους και Νάπολι στον τελικό του Supercoppa, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Mapei Stadium Città del Tricolore της Ρέτζιο Εμίλια, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 8HD. Αποκλειστικά στην τηλεοπτική στέγη της Cosmote TV, θα διεξαχθεί και ο κλασικός εμφύλιος του Μιλάνου, Ίντερ – Μίλαν, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ιταλίας.

H αντιπαλότητα μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι είναι ξακουστή, καθώς πρόκειται για τους εκπροσώπους της Βορείου και της Νοτίου Ιταλίας, δυο μεγάλων μητροπολιτικών και οικονομικών κέντρων. Τη δεκαετία του ’80 αμφότερες διεκδικούσαν τον τίτλο και η κόντρα τους κέρδισε μεγαλύτερη προσοχή. Η Γιουβέντους πήρε το πρωτάθλημα του 1986, με ηγέτη τον Μισέλ Πλατινί με έξι πόντους διαφορά από τη Νάπολι. Το 1987 ήταν οι Ναπολιτάνοι αυτοί που κατέκτησαν το scudetto, με αφεντικό τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τρεις βαθμούς απόσταση από την Γιουβέντους.

Οι δυο τους θα διεκδικήσουν το φετινό Supercoppa Italiana, η μεν Γηραιά Κυρία ως πρωταθλήτρια και οι δε Partenopei ως κυπελλούχοι. Τελευταία φορά που διεκδίκησαν οι δυο τους το Supercoppa ήταν το 2014, όταν η Νάπολι σήκωσε το τρόπαιο επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι. H Γιουβέντους είναι η πολυνίκης του θεσμού και στοχεύει στον ένατο τίτλο.

Το Κύπελλο Ιταλίας αποκλειστικά στην Cosmote TV

Τα κανάλια Cosmote Sport θα φιλοξενήσουν και το Κύπελλο Ιταλίας μεταδίδοντας αποκλειστικά τις αναμετρήσεις, από τα προημιτελικά της διοργάνωσης μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Στα ζευγάρια των προημιτελικών μέχρι στιγμής ξεχωρίζει το Ίντερ – Μίλαν. Το αναλυτικό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης με τα ζευγάρια και τις ώρες και μέρες διεξαγωγής θα σταλεί αφού ολοκληρωθεί η φάση των δεκαέξι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This