Επιλογή Σελίδας


Ο υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, κατά κόσμον Πέτρος Λαγούτης, ο γνωστός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς της Cosmote TV Έτερος Εγώ, έρχεται στο Pick ‘N’ Roll, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Cosmote Sport 4HD, για να ξεδιπλώσει και το μπασκετικό του ταλέντο. Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει ακόμα αποκλειστική συνέντευξη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Όντεντ Κάτας, αρκετή δράση από το NBA, αλλά κι έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο στούντιο, τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Τζαννή Σταυρακόπουλο.

Ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο Πέτρος Λαγούτης, αποδεικνύει ότι πέρα από υποκριτικό, έχει και μπασκετικό ταλέντο. Κάνοντας σουτάκια, εξηγεί στον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη πώς η Εθνική του 1987 άφησε το αποτύπωμά της πάνω του κι αποκαλύπτει τις συλλογικές του προτιμήσεις σε Ελλάδα και Αμερική.

Επίσης, ο Όντεντ Κάτας δίνει την πρώτη του συνέντευξη ως νέος προπονητής του Τριφυλλιού. Ο Ισραηλινός μίλησε με τον Κώστα Κατέβα και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ήταν γραφτό να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό», ενώ χαρακτήρισε θρύλο τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Από τη συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά στο ρόστερ και στο ενδεχόμενο προσθήκης νέου παίκτη στην ομάδα του.

Στο στούντιο, καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή, θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης το 1996 με τον Παναθηναϊκό και τροπαιούχος του Κυπέλλου Κόρατς με τον Άρη το 1997, Τζαννής Σταυρακόπουλος.

Το Pick ‘N’ Roll έχει επίσης πλούσιο ρεπορτάζ από το NBA. Πώς κυλάει η αγωνιστική δράση στην κανονική περίοδο, πώς αλλάζει τις ισορροπίες η ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν στους Μπρούκλιν Νετς και ποιοι είναι οι καλύτεροι σμολ φόργουορντ;

Όλα αυτά στο Pick ‘N’ Roll το βράδυ της Τρίτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This