Επιλογή Σελίδας


Το Κύπελλο Ανδρών θα ολοκληρωθεί τελικά με τον τρόπο που προέβλεπε η προκήρυξη της διοργάνωσης. Την είδηση έκανε γνωστή η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωσή της, αλλάζοντας την προηγούμενη απόφασή της.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προηγούμενη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξάγονταν στις έδρες των ομάδων και κατόπιν οι ημιτελικοί και ο τελικός στο Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο Αθηνών. Έξι ημέρες αργότερα ωστόσο -και ενώ στο μεταξύ είχε εκδώσει ανακοίνωση ο Προμηθέας λέγοντας ότι δεν θα συναινέσει στην απόφαση και ο ΠΑΟΚ αναφέροντας ότι συμφωνεί με την ΕΟΚ- η Ελληνική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί τελικά η διαδικασία που προέβλεπε η προκήρυξη.


Σύμφωνα λοιπόν με την προκήρυξη, θα διεξαχθούν κανονικά οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί (που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση) στις έδρες των ομάδων και κατόπιν ο τελικός θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:

  • Κολοσσός – Προμηθέας
  • Λαύριο – ΑΕΚ
  • Ηρακλής – ΠΑΟΚ
  • Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Η ανακοίνωση:

“H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στις 13:00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This