Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 5 σημερινές αναμετρήσεις:

Napoli – Fiorentina
Stadio Diego Armando Maradona
Η Napoli έχει καλύτερο σερί αποτελεσμάτων στα τελευταία ματς αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα και αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Από την πλευρά της η Fiorentina Νίκη της Napoli σε απόδοση 1,59.

Crotone – Benevento
Stadio Ezio Scida
Η Crotone παρά τη δεινή βαθμολογική της θέση, η Crotone επιδεικνύει μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα και από το ματς με τη Benevento θα μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά η Benevento πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και σκοράρει αρκετά τακτικά. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,70.

Sassuolo – Parma
Mapei Stadium
Η Sassuolo θέλει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις νίκες και απέναντι στην Parma είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία, μιας που η δεύτερη έχει ένα αρκετά άσχημο σερί από ήττες. Η Sassuolo επιπλέον, έχει παρουσιάσει συνολικά καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και βαθμολογικά είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Νίκη της Sassuolo σε απόδοση 1,70.

Atalanta – Genoa
Stadio Atleti Azzurri d’Italia – Gewiss Stadium
Η Atalanta είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα περισσότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο πάντα αφήνει χώρο στην άμυνα για τον αντίπαλό της και η Genoa είναι…σκληρό καρύδι για να το βάλει εύκολα κάτω. Στα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,89.

Inter – Juventus
Stadio Giuseppe Meazza
Δεύτερο ντέρμπι στην ίδια αγωνιστική και αναμένουμε ένα παιχνίδι γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν πάση θυσία τη νίκη και θα κάνουν ό,τι μπορούν γι’ αυτό. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (18a giornata)
13:30 Napoli – Fiorentina 1 (1,59) 6-0 FT
16:00 Crotone – Benevento Goal/Goal (1,70) 4-1 FT
16:00 Sassuolo – Parma 1 (1,70) 1-1 FT
19:00 Atalanta – Genoa Goal/Goal (1,89) 0-0 FT
21:45 Inter – Juventus Goal/Goal (1,59) 2-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This