Επιλογή Σελίδας


Ο Ντάνιελ Φάρκε, προπονητής της Νόριτς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της εβδομάδας για τον αγώνα της ομάδας του με την Κάρντιφ για το πρωτάθλημα, όμως, όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε και για την πιθανή μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη. 

Ο Κατερινιώτης άσος μπορεί να αποχαιρέτησε σήμερα τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα και εντός του Σαββατοκύριακου θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τα «καναρίνια», αλλά ο Γερμανός τεχνικός, μέχρι να γίνουν όλα αυτά, πήρε αποστάσεις, παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι η ομάδα του θέλει να πάρει αριστερό μπακ.

«Δε θέλω να σχολιάσω για κάτι που δεν είναι επίσημο, ούτε για παίκτες που έχουν συμβόλαιο με άλλες ομάδες. Θέλουμε ξεκάθαρα να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα, έναν αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό. Αν βρούμε κάτι που να ταιριάζει στα θέλω μας, θα προχωρήσουμε, αλλιώς προχωράμε», απάντησε, ενώ σε άλλο ερώτημα υπογράμμισε: «Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε έναν φυσικό αριστερό μπακ, γιατί ο Σόρενσεν κανονικά είναι μέσος και όχι αριστερός μπακ». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός Γκιντίγια, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, προέρχεται από τραυματισμό, ενώ παράλληλα νοσεί από covid. 

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This