Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Ligue 1 με ένα σπουδαίο ντέρμπι στο γαλλικό νότο ανάμεσα στη Montpellier και τη Monaco. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Montpellier Herault SC – AS Monaco     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Α’ Γύρος: 1-1

Από διαφορετική αφετηρία μπαίνουν στο σημερινό ματς οι δύο ομάδες. Πέντε ματς χωρίς νίκη για τη γηπεδούχο Montpellier, που κάνει μια μικρή κοιλιά από τα μισά Δεκεμβρίου, την ώρα που η Monaco συνδυάζει αποτελέσματα – τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία – με καλή απόδοση. Εκτός έδρας νίκη με 5-2 επί της Lorient και 3-0 εντός επί της Angers, τα πρόσφατα αποτελέσματα που δείχνουν του λόγου το αληθές.

Ισχυρή παράδοση για τους Μονεγάσκους και στις δύο έδρες, επιστρέφουν στην έδρα που γνώρισαν ήττα με 3-1 στην πρώτη εμφάνιση των Lenomte (γκολκίπερ), Aguilar (πλάγιος μπακ-χαφ) για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας του Πριγκιπάτου, αφού πήραν μεταγραφή από τη Montpellier. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα για τις ομάδες, αν και δύο βασικοί (Savanier, Mavididi) για τους γηπεδούχους προέρχονται από Covid και δύσκολα θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κλασικό ντέρμπι του Νότου σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται την τρέχουσα περίοδο οι δύο ομάδες. Πολύ πιθανό το 1.60 του g/g, μεγαλύτερη αξία στο 1Χ του 1.91 αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πάντα βελτιωμένοι στα δύσκολα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-20)
22:00 Montpellier HSC – AS Monaco 1X (1.91) 2-3 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This