Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Περπερίδη

Ξέχωρα από την καριέρα του στο χορτάρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και μια εικόνα να διατηρήσει. Ο Πορτογάλος σταρ φροντίζει πάντα να παρουσιάζει ένα αψεγάδιαστο στυλ όσον αφορά την εμφάνιση του στις κάμποσες εκδηλώσεις που παρευρίσκεται κατά καιρούς. Η κόμμωση, το ντύσιμο, τα παπούτσια και τα απαραίτητα κοσμήματα σε χέρια, αυτιά και λαιμό, είναι πάντα από το… πάνω ράφι. Λογικό, από τη στιγμή που ο CR7 μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες επιλογές με βάση την οικονομική του άνεση. Κάτι ανάλογο φυσικά συμβαίνει με την σύντροφο του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, που είναι πάντα στο πλευρό του.

Το ζευγάρι πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκδήλωση ‘Globe Soccer Awards’, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Και δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα μέρος της πανάκριβης συλλογής κοσμημάτων που διαθέτει. Τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο για τον παίκτη του αιώνα, το ένα χέρι του Ρονάλντο κοσμούσαν… 670.000 ευρώ.

Και μόλις τον Σεπτέμβρη, είχε χαρίσει στην Χεορχίνα ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ανάλογης αξίας. Στο οποίο βγάζει μάτι η μεγάλη πέτρα από ζαφείρι, που κυκλώνεται από διαμάντια. Σύμφωνα με το GamblingDeals, πρόκειται για το ακριβότερο δαχτυλίδι αρραβώνων στο ποδόσφαιρο. Η συλλογή κοσμημάτων του ζευγαριού υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Το 2018, στην επιστροφή του στο ‘Old Trafford’ για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League, ο Πορτογάλος σταρ είχε κλέψει την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος ήταν ένα ασύλληπτο διαμαντένιο ρολόι Franck Muller, αξία 1.3 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για το αγαπημένο αξεσουάρ του Ρονάλντο, με 424 λευκά διαμάντια.

Η φθηνή συλλογή κοσμημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει μόλις 3 εκατ. ευρώ

Προηγουμένως, ο 35χρονος επιθετικός κυκλοφορούσε με ένα Jacob & Company Η24, περιορισμένης έκδοσης, με συνολικό βάρος διαμαντιών στα 15.25 καράτια, αξίας… μόλις 110.000 ευρώ. Ο Ρονάλντο υπήρξε πρεσβευτής της Jacob & Co το 2013, όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συλλογή του Πορτογάλου υπάρχει και ένα Rolex GMT Master Ice αξίας 420.000 ευρώ, που φορούσε στην εκδήλωση του Ντουμπάι. Είναι από χρυσό 18 καρατίων και διακοσμείται από εκατοντάδες διαμάντια των 30 καρατίων. Υπολογίζεται ότι πρόκειται για το πιο ακριβό ρολόι που έφτιaξε ποτέ η Rolex.

Η φθηνή συλλογή κοσμημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει μόλις 3 εκατ. ευρώ

Ο Ρονάλντο πάντως δεν αγοράζει δαχτυλίδια μόνο για την Χεορχίνα, αλλά και για τον εαυτό του. Ξανά στην εκδήλωση του Ντουμπάι, ο CR7 φορούσε ένα δαχτυλίδι αξίας 220.000 ευρώ. Με ένα τεράστιο κίτρινο διαμάντι στη μέση, τυλιγμένο σε μια στεφάνη με λευκά διαμάντια και επίσης διαμαντένια ζώνη. Δίπλα σε αυτό το δαχτυλίδι, ο Ρονάλντο φορούσε ένα ακόμη, μια διαμαντένια βέρα, αξίας 60.000 ευρώ.

Η φθηνή συλλογή κοσμημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει μόλις 3 εκατ. ευρώ

Για την Χεορχίνα, ο Πορτογάλος πρόσφατα είχε αγοράσει ένα ρολόι Patek Phillipe TWENTY 4, 18 καρατίων ροζ απόχρωσης χρυσού με διαμαντένια στεφάνη, αξίας 35.000 ευρώ, αλλά και τρία διαμαντένια βραχιόλια αξίας 27.000 το καθένα… Το 2013 ο Ρονάλντο είχε αγοράσει ένα πολύ σπάνιο ζευγάρι σκουλαρίκια με μαύρο διαμάντι, πληρώνοντας περίπου 12.000 ευρώ.

Η φθηνή συλλογή κοσμημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει μόλις 3 εκατ. ευρώ

Πάντως με βάση την περιουσία του, που υπολογίζεται σήμερα στα 400 εκατ. ευρώ, το πανάκριβο γούστο του στα κοσμήματα το λες και… νορμάλ, αφού έχει κοστίσει στον Πορτογάλο σταρ μόλις 3 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Contra

Pin It on Pinterest

Shares
Share This