Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Φίλες και φίλοι καλή χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο για τον καθένα μας.

Το πρώτο γαλλικό τρόπαιο της σαιζόν ψάχνει κάτοχο απόψε στο ουδέτερο γήπεδο της Lens. Αντιμέτωπες η Paris St.Germain και η Marseille, με την πρώτη να έχει κάνει το treble και τη δεύτερη να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας.

Paris Saint-Germain – Olympique de Marseille     @ Stade Bollaert-Delelis, Lens

Σε εντελώς διαφορετικό χρονικό διάστημα και εντός συνόρων, το γαλλικό Σούπερ Καπ. Η Γαλλική Ομοσπονδία από το 2009 και για εμπορικούς λόγους, αποφάσισε αυτός ο τελικός να διεξάγεται σε χώρες του εξωτερικού ωστόσο τη φετινή χρονιά οι συνθήκες της πανδημίας δεν εξυπηρέτησαν και το ματς θα διεξαχθεί λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι.

Αναμέτρηση 90 λεπτών όπου στην περίπτωση που δεν κριθεί νικητής στην κανονική διάρκεια, το ματς θα οδηγηθεί απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι χωρίς ημίωρη παράταση.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά πριν ακριβώς τέσσερις μήνες στα πλαίσια του πρωταθλήματος, με τη Marseille να παίρνει σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0, σε παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τις συμπλοκές ποδοσφαιριστών στις καθυστερήσεις με συνέπεια τις πέντε αποβολές (εκτός των 11 κίτρινων καρτών στη διάρκειά του). Από τότε βέβαια άλλαξαν αρκετά τα δεδομένα των δύο ομάδων, η Paris St.Germain αν και με τέσσερις ήττες στο α’ γύρο βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, 1β. μακριά από την πρωτοπόρο Lyon, την ώρα που οι Μασσαλοί έχουν κατρακυλήσει στην 6η θέση και το -8 μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Με τον ίδιο τεχνικό (Andre Villas-Boas) από την αρχή της σαιζόν η Marseille, δέκα ημέρες με νέο τεχνικό η Paris St.Germain με τον Αργεντίνο Mauricio Pochettino να διαδέχεται τον Thomas Tuchel μετά τη μέτρια πορεία της ομάδας, κυρίως στο θέμα απόδοσης, καθ’όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού.

Κίνητρο και ποιότητα τα όπλα των τρεμπλούχων Γαλλίας που έχουν στο μυαλό τους και την εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο, την ώρα που οι Μασσαλοί θα επιδιώξουν να σβήσουν όσο μπορούν τα όπλα των αντιπάλων για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Δύσκολη η αποστολή τους παρ’ όλα αυτά, τα στοιχεία δείχνουν και πάλι Paris κι εμείς θα πάμε στην επιλογή του άσου σε συνδυασμό με τα δύο τουλάχιστον γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Trophee des Champions
22:00 Paris St.Germain – Olympique de Marseille 1 & Over 1.5 Goals (1.62) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This