Επιλογή Σελίδας


Το Pick ‘N’ Roll της Cosmote TV επανέρχεται την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Cosmote Sport 4HD με αποκλειστική συνέντευξη του νέου φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου Τζέιμς Γκιστ και καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής τον Παναγιώτη Φασούλα. Από το πρόγραμμα της εκπομπής δεν λείπουν συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στα παρκέ και μπασκετικές αναλύσεις.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς Γκιστ, που έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή πορεία στα ελληνικά παρκέ ως παίκτης του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια του στην Ελλάδα με το Τριφύλλι, ενώ τοποθετήθηκε και για την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από τον πάγκο των Πρασίνων. Από τη συζήτηση δεν έλειψε η νέα του ομάδα και η επιτυχημένη παρουσία της στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στο στούντιο της Cosmote TV θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Φασούλας, μία από τις σπουδαιότερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, για να σχολιάσει με τον Βασίλη Σκουντή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μπάσκετ σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Από το πρόγραμμα του Pick ‘N’ Roll δε λείπει η σκιαγράφηση του προφίλ του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας. Ο Σβι Σερφ, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία του Ισραηλινού μπάσκετ, μιλάει στην εκπομπή μέσω Skype για το πνευματικό παιδί του που θα αναλάβει τα ηνία του «πράσινου» πάγκου.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γκόραν Τσάκιτς. Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μέγκα και παλιός παίκτης του Απόλλωνα Πατρών ανέλυσε την ιδιαίτερη δομή της Σερβικής ομάδας και αναπόλησε τη θητεία του στην Ελλάδα.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα σημαντικότερα νέα και αναλύσεις μέσω γραφικών, γύρω από το ΝΒΑ. Αυτή την Τρίτη, στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι καλύτερες αμυντικές αντιδράσεις των παικτών. Επίσης, ο χρόνος θα γυρίσει πίσω, στις 13 Ιανουαρίου 1999, όταν ο Μάικλ Τζόρνταν ανακοίνωσε για δεύτερη (αλλά όχι τελευταία) φορά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This