Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Πολλή κουβέντα έγινε αναφορικά με τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Sergio Perez στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι και λίγες ημέρες πριν υπογράψει στη Red Bull.

Ο Μεξικανός πιλότος φωτογραφήθηκε μαζί με τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, και τον σύμβουλο της αυστριακής ομάδας, Dr. Helmut Marko. Η φωτογραφία άναψε φωτιές στα πάντοκ της Formula 1, καθώς συνδυάστηκε με την (διαφαινόμενη, τότε) συμφωνία του με τη Red Bull.

Ο Marko, ωστόσο, έριξε… φως στην υπόθεση, αποσαφηνίζοντας πως η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν αποτέλεσε το επιστέγασμα της συμφωνίας του Perez με τη Red Bull, αλλά είχε τραβηχτεί μόνο και μόνο ως αναμνηστική μιας σεζόν που μόλις είχε τελειώσει.

«Δεν θυμάμαι εάν η φωτογραφία τραβήχτηκε το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της δευτέρας, όμως σίγουρα δεν τραβήχτηκε έπειτα από τη συμφωνία μας με τον Perez» ξεκαθάρισε ο Marko.

Γεγονός είναι ότι το βράδυ της Κυριακής,, λίγες ώρες μετά το φινάλε του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, Red Bull και Perez έδωσαν τα χέρια, όμως η συμφωνία υπογράφηκε μερικές ημέρες αργότερα. «Άλλωστε πλέον οι υπογραφές μπαίνουν ηλεκτρονικά», είπε χαρακτηριστικά ο Marko.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο ξενοδοχείο της Yas Marina, όπως αποδεικνύουν οι κουρτίνες πίσω από τους Marko, Perez και Horner. Μάλιστα ο Perez φορά ακριβώς τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε όταν αντάλλαξε κράνη με τον… διάδοχό του στην Aston Martin, Sebastian Vettel. Κι αυτό συνέβη στο Yas Hotel μετά τον αγώνα του Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This