Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti e buon Natale!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 8 σημερινές αναμετρήσεις:

Hellas Verona – Inter
Stadio Marcantonio Bentegodi
Εξαιρετικά συνεπείς στο σκοράρισμα και οι δύο ομάδες. Η Verona έχει σκοράρει σε 8 από τα 9 τελευταία της ματς και η Inter αντίστοιχα σε 7 από τα 8. Επιπλέον, σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς μεταξύ τους έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,81.

Milan – Lazio
Stadio Giuseppe Meazza
Η Lazio κατάφερε να πάρει πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Napoli, ωστόσο δεν έχει δείξει την ίδια σταθερότητα με τη Milan που παραμένει πρώτη και αήττητη, έχοντας δείξει ότι μπορεί να παίρνει τα ματς. Μάλιστα η Milan στην τελευταία αναμέτρησή τους τον Ιούλιο επικράτησε με 0 – 3. Νίκη της Milan σε απόδοση 2,30.

Roma – Cagliari
Stadio Olimpico di Roma
Τόσο η Roma όσο και η Cagliari σκοράρουν με πολύ μεγάλη συνέπεια αλλά και δέχονται γκολ με εξίσου μεγάλη συνέπεια και μάλιστα η Roma σημειώνει πολλά γκολ αλλά δέχεται και πολλά γκολ. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,68.

Bologna – Atalanta
Stadio Renato Dall’Ara
Μπορεί η Atalanta να είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη Bologna και όπως φάνηκε και στο ματς με τη Roma, η επιστροφή του Ilicic της έδωσε μεγάλη φόρα. Επίσης, η Atalanta έχει επικρατήσει σε 8 από τις 9 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Νίκη της Atalanta σε απόδοση 1,64.

Sampdoria – Sassuolo
Stadio Luigi Ferraris
Η Sampdoria είναι από τις ομάδες που έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα όμως επίσης δέχεται τακτικά γκολ. Η Sassuolo από την πλευρά της δεν επιδεικνύει την ίδια συνέπεια όμως σκοράρει αρκετά συχνά και ιδιαίτερα στα τελευταία ματς και επίσης δέχεται γκολ αρκετά τακτικά. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,65.

Spezia – Genoa
Stadio Dino Manuzzi
Η Spezia παρόλο που ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια δεν είχε την ίδια σταθερότητα. Από την άλλη πλευρά η Genoa βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και μάλιστα είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,03.

Napoli – Torino
Stadio San Paolo
Η Torino παρά τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σκοράρει αρκετά και τακτικά. Από την άλλη πλευρά η Napoli είναι από τις ομάδες που σημειώνουν τα περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα, αλλά όπως φάνηκε και στο ματς με τη Lazio η άμυνά της αφήνει αρκετά περιθώρια στον αντίπαλο. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.

Udinese – Benevento
Stadio Friuli – Dacia Arena
Τόσο η Udinese όσο και η Benevento είναι από τις ομάδες που σκοράρουν με κάποια συνέπεια από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη δε συνηθίζουν να σημειώνουν πολλά τέρματα αλλά ούτε και να δέχονται πολλά τέρματα ειδικά η Benevento που κρατάει αρκετές φορές το μηδέν. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,77. 

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (14a giornata)
19:30 Hellas Verona – Inter Goal/Goal (1,81) 1-2 FT
21:45 Milan – Lazio 1 (2,30)
21:45 Roma – Cagliari Goal/Goal(1,68)
21:45 Bologna – Atalanta 2 (1,64)
21:45 Sampdoria – Sassuolo Goal/Goal (1,65)
21:45 Spezia – Genoa Under 2,5 Goals (2,03)
21:45 Napoli – Torino Goal/Goal (1,80)
21:45 Udinese – Benevento Under 2,5 Goals (1,77)

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και καλά Χριστούγεννα!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This