Επιλογή Σελίδας


Υποψήφιος για το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοφαίρησης με τον συνδυασμό “ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Παναγιώτη Φασούλα” θα είναι ο Αντώνης Παπαγιαννούλης. Ο Κατερινιώτης παράγοντας είναι ένα από τα δεκατρία πρόσωπα που με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επερχόμενες εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2021.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδυασμού “ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Παναγιώτη Φασούλα”:

Με χαρά σας παρουσιάζω τα μέλη της Ομάδας μας, που διεκδικούμε με την ψήφο των Σωματείων, την Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2021, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο αρμόδιος υφυπουργός.
Μια δυνατή ομάδα που μεγαλώνει συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την αναδιάρθρωση του Ελληνικού Μπάσκετ!
Σεβόμενος απόλυτα το γεγονός ότι η πανδημία είναι ακόμη εδώ, ελπίζουμε ότι ο εμβολιασμός που θα ξεκινήσει εντός του μήνα θα δώσει την πολυπόθητη λύση στο παγκόσμιο αυτό πρόβλημα. Εμείς προχωράμε δυναμικά και σχεδιάζουμε τις δράσεις που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα.
Στην ομάδα μας που διευρύνεται συνεχώς, μετέχουν τόσο αθλητές που δόξασαν τη χώρα μας, όσο και στελέχη στο χώρο του μπάσκετ με τεράστια γνώση και εμπειρία στη διαχείριση του.
Θεωρώ ότι στο χώρο που μεγαλώσαμε και διαπρέψαμε σε όλους τους τομείς, στα παρκέ που γράφτηκε η ιστορία με χρυσά γράμματα, ήρθε η ώρα να υπηρετήσουμε ξανά με την ίδια δύναμη και αισιοδοξία που είχαμε σε κάθε αγώνα, το Ελληνικό μπάσκετ, από μία άλλη θέση.
Παναγιώτης Φασούλας
Υποψήφιος Προεδρος για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Παναγιώτη Φασούλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This