Επιλογή Σελίδας

Στον Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στην Σέντρα φιλοξενήθηκε ο Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής ομάδα, αλλά και την κατάσταση στον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση της Εθνικής:

«Θεωρητικά είναι πάρα πολύ δύσκολη η κλήρωση. Μιλάμε για την πραγματικότητα. Η Ισπανία δεν παίζεται, η Σουηδία είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με «μέταλλο» και μεγάλη εμπειρία στο ρόστερ της. Το Κόσοβο μας έκανε την ζημιά, η Γεωργία είναι αδύναμη. Οι δύο «μεγάλες» πιστεύω δεν θα «σκοντάψουν». Εμείς, πρέπει να «κλέψουμε« κάτι από αυτές τις δύο ομάδες.

Ο Φαν Σχίπ, έχει μια φιλοσοφία την οποία την σέβομαι, παρόλα αυτά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξουμε παιχνίδι κατοχής εναντίον της Ισπανίας και της Σουηδίας. Αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε στο Nations League, αλλά μας λείπουν βασικά στοιχεία για να παίξουμε έτσι. Είναι νέα παιδιά, νέα ομάδα, έχουν φιλοδοξίες. Ακόμα και το 2004, τα παιδιά τότε αντιμετώπιζαν δυσκολίες, αλλά είχαμε το «εύκολο» γκολ από στημένες φάσεις όπως κόρνερ, φάουλ, πέναλτι. Στην Εθνική, πρέπει να παίζουν αυτοί που είναι καλύτεροι εκείνη την στιγμή. Θα ήθελα να γυρίσει και ο Μανωλάς».

Είμαι οπαδός της Εθνικής, είναι ύψιστη τιμή να παίζει κάποιος στην Εθνική. Αυτό, είναι μια πρόκληση για όλους τους παίκτες, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, διότι και δεύτερος να βγεις θα παίξεις σε μπαράζ. Αυτή την στιγμή, πληρώνουμε τις εμφανίσεις των ομάδων μας στην Ευρώπη. Ο Έλληνας οπαδός, πρέπει να χαίρεται όταν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη για να έχει και η Εθνική επιτυχίες».

Για τον Ηρακλή:

«Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να έχουμε ενότητα. Πιστεύω, πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, οφείλουν να δωθούν εξηγήσεις, να μιλήσει ο ένας με τον άλλο. Πήγαμε να κάνουμε κάποια πράγματα πρόπερσι αλλά και φέτος. Δεν είπαμε ποτέ ότι ο Ηρακλής είναι «δικός μας». Δεν έχω να αποδείξω κάτι εγώ, βοηθάω τον Ηρακλή και τον αγαπώ. Με διάλογο και προτάσεις μπορύμε να βρούμε λύσεις και με τα θεσμικά όργανα. Ουσιαστικά, όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά πρέπει να βρεθεί τρόπος».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This