Επιλογή Σελίδας



Ο Απόλλων Σμύρνης το πάλεψε και κόντρα στο θηρίο, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του στον 7ο Όμιλο της Προκριματικής φάσης του Euro Cup, στο Σόλνοκ της Ουγγαρίας και τα έδωσε όλα απέναντι στην ομώνυμη ουγγρική ομάδα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, έφτασε και κοντά στην ισοφάριση, αλλά τελικά ηττήθηκε με 13-11 και αποχαιρέτησε την Ευρώπη (έχοντας κάνει δύο ήττες και μια νίκη), καθώς στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Ομίλου, δεν του έγινε το χατήρι και η Στρασμπούργκ νίκησε 10-9 την ισπανική Τεράσα (ήθελε το αντίθετο για να ευνοηθεί στην τριπλή ισοβαθμία).

Ουσιαστικά, δηλαδή, στον Απόλλωνα στοίχισε η ήττα από τη γαλλική Στρασμπούργκ στην πρεμιέρα, με ένα γκολ διαφορά, που αν ήταν λίγο πιο προσεχτικός και καλύτερα προπονημένος (λόγω των μέτρων για τον covid-19 έμεινε πολλές μέρες απροποόνητος), θα μπορούσε να την είχε αποφύγει και να ήταν τώρα στους «16».

Οι Ούγγροι, που πήραν πρόκριση και πρωτιά με το απόλυτο των νικών, έχτισαν μια διαφορά από το ξεκίνημα (μέχρι και 9-4), αλλά ο Απόλλων κατάφερε να μειώσει στο γκολ, σε 10-9 και 12-11, αλλά ο Φιλίποβιτς έκανε το τελικό 13-11, ενώ στο φινάλε κερδήθηκε πέναλτι, αλλά ο Γούνας (πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με 4 γκολ) σούταρε στο δοκάρι.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-4, 3-3.

Σόλνοκ (Ζίφκο Γκότσιτς): Νάγκι Β., Αγκιάλ, Ντόρι 1, Σεγκάλμι 2, Νάγκι Άντ. 2, Πγιέτλοβιτς 1, Κόβατς 1, Κόναρικ, Φιλιποβιτς 4, Ντράσοβιτς 2, Τέλεκι, Μπανυάι.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μοσκόφ 3, Γούνας 4, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Καβουσανός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This