Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Lewis Hamilton όπως ανακοίνωσαν από κοινού η Παγκόσμια Ομοσπονδία και η ομάδα της Mercedes!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου πριν από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ήδη ο Hamilton έχει απομονωθεί, ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών του Μπαχρέιν.

Ο Hamilton ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας έχοντας ελαφρά συμπτώματα. Την ίδια στιγμή ενημερώθηκε πως το τεστ πριν από τον αγώνα ήταν θετικό, ενώ αμέσως υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο επίσης ήταν θετικό.

ΟΙ διαδικασίες ιχνηλάτησης των επαφών του Hamilton προχωρούν, προκειμένου να διαπιστώθει εάν έχουν προσβληθεί κι άλλα άτομα του περιβάλλοντός του από τον ιό.

Ο Hamilton είναι ο δεύτερος πιλότος της Formula 1 που ανιχνεύεται θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από τον Sergio Perez. Ο Μεξικανός είχε χρειαστεί να μείνει στους δύο αγώνες του Σίλβερστοουν.

Όλα δείχνουν πως ο Hamilton δεν θα αγωνιστεί στο γκραν πρι της προσεχούς Κυριακής και πάλι στο Μπαχρέιν, ενώ εάν το τα τεστ του βγουν αρνητικά, ίσως μπορέσει να ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για το φινάλε της σεζόν.

Η Mercedes καλείται να επιλέξει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Hamilton ανάμεσα από τους δύο test drivers της που είναι οι Stoffel Vandoorne και Esteban Gutierrez.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This