Επιλογή Σελίδας

Την ώρα που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες το γυναικείο ποδόσφαιρο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ομοσπονδιών και των φιλάθλων, στην Ελλάδα τα πράγματα δυστυχώς εξελίσσονται διαφορετικά.

Πρόσφατα, η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Ναταλία Χατζηγιαννίδου είχε αναδείξει τα προβλήματα που επικρατούν στο γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα καθώς η Εθνική ομάδα έχει να δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας περίπου δύο χρόνια.

Μάλιστα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στη Γερμανία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2022, η Εθνική ομάδα των Γυναικών θα πήγαινε απροπόνητη, έχοντας να πατήσει στο γήπεδο πριν την επιβολή του lockdown!

Δυστυχώς φαίνεται πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για την κατάσταση στο γυναικείο ποδόσφαιρο με τις παίκτριες της Εθνικής μας ομάδας να ολοκληρώνουν με βαριά ήττα (6-0) τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο από την πολύ δυνατή βέβαια γερμανική ομάδα.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τη Γερμανία να βρίσκεται με 4-0 μπροστά στο σκορ χάρη στο τέρμα της Χέγκερινγκ (17′) και στο χατ-τρικ της Φράιγκανκ (21′, 39′, 45′). Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντάλμαν στο 72′ διαμόρφωσε το 5-0 και η Κρούμπιγκελ στις καθυστερήσεις (92′) το τελικό 6-0.

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών τερμάτισε έτσι στην προτελευταία θέση του ομίλου των προκριματικών που συμμετείχε με δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες στις οκτώ αγωνιστικές.

Γερμανία (Μαρτίνα Βος-Τέκλενμπουργκ): Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46′ Έμπερντορφ), Λάτβεϊν, Ράουχ, Μάγκουλ (62′ Λέουπολτζ), Ντάλμαν, Μαροζάν, Ντάμπριτζ (61′ Κναακ), Μπιλ (46′ Κρούμπιγκελ), Φράιγκανκ (77′ Σίλερ).

Ελλάδα (Γιώργος Κυριαζής): Γαβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83′ Σπυριδωνιάδου), Νέφρου, Γεωργίου, Μάρκου, Στράντζαλη (46′ Χατζηγιαννίδου), Κακαμπούκη, Μωραϊτου (67′ Χαμαλίδου), Γεωργαντζή (46′ Κοκοβιάδου), Βάρδαλη (67′ Πούλιου).

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This