Επιλογή Σελίδας



Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Δικεφάλου συνεχίζεται μετά και τη δεύτερη νίκη (36-8) που πέτυχαν οι παίκτριες του Δ. Πελεκίδη επί της Καβαλιέρι στη Μάλτα στο πλαίσιο του 3ου γύρου του EHF European Cup – Κορυφαία η Σαμολαδά με 12 γκολ

Με τον ΠΑΟΚ να έχει «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με τη νίκη με 46-16, η δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στην Καβαλιέρι απέκτησε χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας και αντιμετωπίστηκε από πλευράς Δικεφάλου ως ένα δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα όταν οι ομάδες επιστρέψουν ξανά στη δράση.

Με τις Σαμολαδά και Γιοφανόφκσα να δίνουν τις λύσεις στο σκοράρισμα οι ασπρόμαυρες από νωρίς μπήκαν σε ρόλο «οδηγού» στο παιχνίδι ανεβάζοντας διαρκώς τη διαφορά (8-3 στο 13′, 12-4 στο 19′). Η Σαμολαδά συνέχισε να είναι αποτελεσματική στην επίθεση και μαζί με τα γκολ της Χατζηπαρασίδου ο ΠΑΟΚ «ξέφυγε» και άλλο πηγαίνοντας μπροστά στα αποδυτήρια με 17-6.

Η ομάδα της Μάλτας δεν μπορούσε ούτε και σήμερα να ακολουθήσει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ κάτι που αποτυπώθηκε στο γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πετύχει μόλις δύο γκολ. Ο Δικέφαλος από την πλευρά του ήταν ασταμάτητος επιθετικά και έτσι οι ασπρόμαυρες με πολυφωνία στο σκοράρισμα «εκτόξευσαν» τη διαφορά και έφτασαν άνετα στη νίκη με 36-8.

Πλέον, το ενδιαφέρον του Δικεφάλου στρέφεται στην κλήρωση της Τετάρτης, εκεί όπου οι ασπρόμαυρες θα μάθουν τον αντίπαλο τους στη φάση των «16» του θεσμού, εκεί όπου θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Διαιτητές: Τσίποφ – Κλους (Σλοβακία).

Δίλεπτα: 5-6.
Πέναλτι: 4/4-0/2.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μπατζαρακούδη 2, Μεντεσίδου 1, Παναγιωτίδου 1, Ζυγούρα 1, Σαμολαδά 12, Ολιάτσα, Στογιάνοβιτς 1, Σεβδίλη 4, Νίκολιτς 4, Καραχαρίση, Γιοβανόφσκα 4, Γκάτζιου 1.

Καβαλιέρι (Χούερεμπ): Γεράντα, Ζάμιτ, Ε. Χούερεμπ 1, Βέλα, Μπρίνκατ, Γ. Χούερεμπ 2, Μπέγιερ, Ντρούγκοβιτς 4, Ε. Μίτζι, Α. Μίτζι, Αζοπάρντι 1, Μπόργκ, Γκατ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This