Επιλογή Σελίδας

Το κοινό μέτωπο για δράση σε Super League 2 και Football League παραμένει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον… κορονοϊό.

Συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League έγινε την Πέμπτη (19/11) τόσο για το Κύπελλο Ελλάδας, όσο και για εκκίνηση των πρωταθλημάτων της SL2-FL.

Αυτό που προκύπτει σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο παραμένει στον «αέρα», είναι πως ο τηλεοπτικός πάροχος πιέζει την Ομοσπονδία προκειμένου να βρεθούν ημερομηνίες για τα παιχνίδια.

Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό η διοργάνωση να συνεχιστεί με ομάδες της Super League 1, ενώ γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν και οι ΠΑΕ της Super League 2. Αυτό όμως, όπως και η σέντρα στην SL2-FL, θα κριθεί ξεκάθαρα από την επιδημολογική κατάσταση της χώρας.

Το κοινό μέτωπο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο, τις τελικές αποφάσεις θα της πάρουν η Πολιτεία και οι Λοιμωξιολόγοι.

Εκ μέρους της διοργανώτριας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις και η προσπάθεια για να βρεθεί η «χρυσή» τομή συνεχίζεται. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί σε πρώτη φάση είναι πως για να δοθεί πράσινο φως για σέντρα σε SL2-FL θα πρέπει να βελτιωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και να χαλαρώσουν τα μέτρα.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί η διοργανώτρια θα ζητήσει να δοθεί το Ok για ομαδικές προπονήσεις ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Είτε αυτό είναι μετά τις 30 Νοεμβρίου με βάση το αρχικό πλάνο του ολικού lockdown είτε σε περίπτωση παράτασης των μέτρων.

Όλα έχουν πλέον να κάνουν με τον αριθμό των κρουσμάτων και της ασφυξίας που προκαλεί ο κορονοϊός τις τελευταίες ημέρες στα νοσοκομεία.

πηγή: mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This