Επιλογή Σελίδας



Του Νικήτα Καβουκλή

Σύντομα θα μπορείτε να παίξετε NBA 2K21 σε PS5, Xbox Series X και Xbox Series S με τη Visual Concepts και την 2K Games να συνεχίζουν να αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά των νέων εκδόσεων. Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται ένα νέο multiplayer environment με την ονομασία The City. Πρόκειται για την εξέλιξη του The Neighborhood και ο σκοπός παραμένει ο ίδιος δηλαδή να υπάρχει ένα κοινό σημείο συνάντησης για τα μέλη της online κοινότητας του παιχνιδιού.

Ο χάρτης είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με εκείνον του The Neighborhood και θυμίζει σύγχονη μητρόπολη, με ουρανοξύστες, πλατείες και πολλά άλλα. Υπάρχουν τέσσερεις διαφορετικές συνοικίες που εξουσιάζονται από αντίπαλες Affiliations όπως ονομάζονται και είναι οι North Side Knights, South City Vipers, Beasts of the East και Western Wildcats. Για αρχή θα πρέπει να κατορθώσετε να γίνεται μέλος μίας από αυτές. Θα ακολουθήσει η προσπάθεια για τον έλεχο ολόκλητης της πόλης και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε events όπως τα Rival Day Conquest και Rival Day Championship.

Η πόλη είναι τόσο μεγάλη που είναι δύσκολο να τη διασχίσετε με τα πόδια. Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσετε skateboard, ποδήλατο BMX αλλά και ένα νέο όχημα, το The Chopper.

Επιπλέον υπάρχουν μια σειρά από υπαίθρια γηπεδάκια, τα λεγόμενα Garage Hoops, για να παίξετε 1v1, 2v2, 3v3 και πολλά άλλα με ανταμοιβή Virtual Coins.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This