Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από την ΑΓΕ Πιερίας με 70-67, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Αιγινιακός.

Το κείμενο:

“Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2020 ο ΑΟΚ Αιγινιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΓΕ Πιερίας.

Σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες παίζοντας δυνατά και προσφέροντας κάποιες εντυπωσιακές φάσεις “κονταροχτυπήθηκαν” μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι καλά διαβασμένοι προσπάθησαν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού του Αιγινιακού και μέχρι ενός βαθμού τα κατάφεραν.

Αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άτυχες επιθετικές επιλογές, απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών και κάποια μικρά τακτικά λάθη διαμόρφωσαν το τελικό 70-67 υπέρ των γηπεδούχων.

Επιθετικά για τον ΑΟΚ υπήρχε πλουραλισμός και ισορροπία με τον Αργυρόπουλο να σημειώνει 21 πόντους (3 τρπ.), τον Βουλτσίδη 19 πόντους (2 τριπ.) και τον Παρίση 13 πόντους (1 τριπ.).

Δυστυχώς αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας πριν την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω covid-19.

Η επιστροφή θα είναι δύσκολη και μακρά με όλους (και κυρίως τους αθλητές) να πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να επανέλθουν στο σημείο που σταματάνε τώρα.

Ευχή όλων μας μόνο μία: Υγεία και καλή επάνοδο…”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This