Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη στην Γ’ Εθνική σημείωσε η ομάδα της Φήκης επικρατώντας του Οικονόμου Τσαριτσάνης στις καθυστερήσεις με 1-0.

Η ομάδα του Τάκη Ρούσσα παρουσίασε τελείως διαφορετική εικόνα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου, όντας ψυχωμένη, δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε να είχε φτάσει πολύ νωρίτερα στη σπουδαία νίκη, που της έδωσε βαθμολογική ανάσα ενόψει και της συνέχειας.

Η Φήκη κυνήγησε το γκολ από το πρώτο λεπτό δυσκολεύοντας να φτάσει στα καρέ της αντίπαλης περιοχής με αξιώσεις έχοντας λίγες φάσεις με κύριες αυτές στο 8′ με το σουτ του Ιωάννου από γύρισμα του Γκαντιά η μπάλα να κοντράρει στα σώματα των φιλοξενούμενων και στο 42 όταν αυτή τη φορά από την σέντρα του Ιωάννου ο Ξαγαράς με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη και με το παιχνίδι να γίνεται πιο γρήγορο οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και φυσικά στο 90′ κέρδισαν πέναλτι και από την άσπρη βούλα ο Διβανές διαμόρφωσε το τελικό 1-0 δίνοντας έτσι στην ομάδα της Φήκης του τρεις πρώτους βαθμούς.

Από την άλλη και η ομάδα της Τσαριτσάνης δημιούργησε φάσεις αλλά βρήσε σε καλή ημέρα τον πορτιέρο των γηπεδούχων Ντάσκα που έπεστρεψε στην ομάδα της Φήκης μετά από πολύ καιρό.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
Διείσδυση του Γκαντία στην μικρή περιοχή το γύρισμα στον Ιωάννου το σουτ οι κόντρες πάνω στα σώματα των αμυντικών στο 8′.
Φάουλ με τον Κοντοθανάση διώχνει με τις γροθιές ο Ντάσκας στο 30′.

Σέντρα του Ιωάννου η κεφαλιά από τον Ξαγαρά και η μπάλα άουτ στο 42′.
Σουτ του Διβανέ η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια στο 56′.
Σουτ του Χατζή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ντάσκας στο 57′.
Κάθετη πάσα του Μουλτσιά στον Λεβανιτσιώτη το τετ α τετ το πλασέ βγαίνει και αποκρούει ο Ντάσκας στο 61′.
Γύρισμα με κεφαλιά από τον Ξαγαρά το σουτ με την μια από τον Ιωάννου και η μπάλα άουτ στο 79′.
Φάουλ με τον Κοντοθανάση η κεφαλιά από τον Μουλτσιά η μπάλα άουτ στο 81′.
Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διβανέ και το 1-0 στο 91′.
Σουτ από πλάγια αριστερά του Ιωάννου η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια στο 94′.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΦΗΚΗ: Ντάσκας, Γιαννούλας, Γκαντιάς (93′ Τσαγαλάς), Κατσαντώνης, Σκρέκας, Καλαμαράς, Ξαγαράς, Μπέτσας (84′ Νικλητσιώτης), Ιωάννου, Διβανές, Μαντζώρος (71′ Δρόσος),
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ: Νούσιας, Ντούφας (46′ Χατζής), Μπουμπουνάρας, Ζαφειρίου, Γκατζιούρας, Πάτσης, Ντάλλας, Μιφτάρι, λεβανιτσιώτης, Κοντοθανάσης (82′ Πότος), Μουλτσιάς

Pin It on Pinterest

Shares
Share This