Επιλογή Σελίδας

Ακόμα… βάζει γκολ ο Ερμής Εξοχής που “σκόρπισε” την Κατερίνη FC με 10-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι παίκτες του Διονύση Τοκατλίδη, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Εξοχής, ήταν ασταμάτητοι με το αποτέλεσμα στο ημιχρόνο να είναι 8-0.

Με το… καλημέρα, ο Εγγλέζος στο 3′ και ο Βασιουρής στο 5′ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ερμή, ενώ ακολούθησαν τα γκολ των Αλεξιάδη στο 14′, Καραγκούνη στο 19′ και στο 22’΄, Λ. Σαρηγιαννίδη στο 32′, το δεύτερο γκολ του Εγγλέζου στο 40′ και το γκολ του Κ. Σαββίδη στο 42′.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και δυο γκολ του Δεληγιαννίδη στο 50′ και στο 75′ διαμόρφωσαν το τελικό 10-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Ρετσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Α. Δεληγιαννίδης, Παπαζιός, Κ. Δεληγιαννίδης, Κ. Σαρηγιαννίδης (46′ Α. Ζαμαντζάς)΄, Αλεξιάδης, Π. Ζαμαντζάς (46′ Κ. Σαββίδης), Κ. Σαββίδης, Ατανάσοφ, Βασιουρής (46′ Χ. Σαββίδης), Καραγκούνης, Εγγλέζος (46′ Σ. Σαρηγιαννίδης).
Κατερίνη FC: Μιχαήλος, Αδαμίδης, Στεφανίδης, Λιόλιος (51′ Ρουμελιώτης), Πάτσιος (69′ Αμπατζίδης), Μαραντίδης (78′ Κουκουνάρας), Συμεωνίδης, Ανθίτσας, Καρύδης (51′ Κωστίδης), Κηπόπουλος (51′ Ουσταμπασίδης), Θεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This