Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για τα φιλικά με Ελευθερούπολη, Μακεδονικό και Αρετσού εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

Το κείμενο:

“Με μια σειρά φιλικών αγώνων, όλων εκτός έδρας, ολοκληρώθηκε η περασμένη εβδομάδα για την ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Αρχικά, η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στην Ελευθερούπολη, την Τετάρτη 16/9, από την εξαιρετικά ενισχυμένη τοπική ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τελευταίου λεπτού, η ομάδα μας ηττήθηκε από το ΓΣ Ελευθερούπολης με 72-68, δείχνοντας μεγάλη αγωνιστικότητα και πάθος στο παιχνίδι της. Μετά το αποτυχημένο ματς Κυπέλλου στο Παγκράτι, που ήταν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, το φιλικό μας με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αποτέλεσε το δυνατότερο τεστ προπονητικού χαρακτήρα για την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της.

Σειρά το Σαββατοκύριακο 19-20/9 είχαν 2 φιλικά στη Θεσσαλονίκη με ομάδες Β´ Εθνικής. Στο πρώτο χρονικά, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού εναντίον της ομώνυμης ομάδας, οι παίκτες μας επιβλήθηκαν με 68-79, πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση.

Η σύνθεση μας ήταν η ακόλουθη : Αγραφιώτης 2, Ελευθεριάδης 14, Ντόβας 8, Κοθράς 7, Παραπούρας 11, Σουτζόπουλος 11, Καραγεωργίου 4, Καντάρκος 4, Πιλκούδης 13, Τσεσμετζίδης, Χρυσανθάκης 5.

Το δεύτερο φιλικό, στο γήπεδο της Ευκαρπίας απέναντι στην ομάδα της Αρετσούς, ήταν περισσότερο μια ευκαιρία για ξεμούδιασμα κι ένα πιο εκτεταμένο rotation εκ μέρους του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους αθλητές του ρόστερ.

Για την ιστορία, το ματς έληξε με 51-89 υπέρ της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε πολύ τις 3 ομάδες που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα στα οποία θα συμμετάσχουν την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα μας το τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με συμμετοχή της ομώνυμης ομάδας, της Νίκης Βόλου και των Τιτάνων Παλαμά. Αυτά θα είναι πιθανότατα και τα τελευταία φιλικά τεστ πριν από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Βέροια στις 3/10 εναντίον του Κόροιβου Αμαλιάδας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This