Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Montpellier Herault SC – Olympique Lyonnais     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Πρώτη νίκη στο σημαντικό ντέρμπι κόντρα στη Nice για τη Montpellier του Michel Der Zakarian, που είχε ξεκινήσει με το αριστερό τη φετινή κούρσα με την εκτός έδρας ήττα στην έδρα της Rennes (2-1). Προς το καλύτερο η εμφάνισή της κόντρα στην αήττητη μισητή της αντίπαλο, πήρε προβάδισμα από την αρχή και με τη συμπλήρωση της ώρας βρέθηκε στο 3-0. Επιστροφή με δύο ασίστ για τον αρχηγό Delort που ταλαιπωρήθηκε από τον ιό Covid, αλλά επανήλθε.

Στάση Bordeaux για τη Lyon του Rudi Garcia, καθώς μετά το ευρύ 4-1 επί της Dijon στη δική της πρεμιέρα (τη 2η αγωνιστική) υποχρεώθηκε στο 0-0 στην έδρα των Γιρονδίνων. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε και δοκάρι (83′) στην πιο σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά της έλειψε μόνο το γκολ. Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας δοκιμασία σε δύσκολη έδρα, αλλά χωρίς περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών.

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη δυνατή εντός έδρας Montpellier και την πάντα ποιοτική Lyon που θα τα δώσουν όλα για το αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρουν γκολ, η παράδοση τα επιβεβαιώνει και θα πάμε στο goal/goal.

.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-1 en retard)

22:00 Montpellier HSC – Olympique Lyonnais Goal/Goal (1.83) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This