Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αιγινιακό και την ΑΕ Σχοινά, που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η ομάδα της Πιερίας που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, είχε καλή εικόνα στο α’ μέρος κατά το οποίο δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες με τον τεχνικό Γιώργο Ντάμτσιο να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Στο β’ μέρος οι Αιγινιώτες έκαναν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους με τον Ντάμτσιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ και οι Ημαθιώτες του Αλέξανδρου Κατσάρα που η νέα χρονιά θα τους βρει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, άφησαν καλές εντυπώσεις.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Ο Χρ. Κακατάτσιος έβγαλε τον Δαραή σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Μπουκλάς έκοψε.
15′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσολακίδη οι αμυντικοί δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν και ο Χρ. Κακατάτσιος έκανε το 1-0.
18′ Ο Μπουκλάς έβγαλε τον Νίκου τετ α τετ με τον Μοσχίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού έδιωξε σε κόρνερ του πλασέ του παίκτη της ΑΕ Σχοινά.
24′ Ο Ορφανίδης έβγαλε “βαθιά” μπαλιά στον Χαιρεκάκη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
44′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη ο Μπαντές έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
48′ Ο Συμεωνίδης άλλαξε με τον Αβραμόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Παυλίδης παραχώρησε κόρνερ.
70′ Ο Γ. Λαμπρόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Αιγινιακού και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Διαιτής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς του Β. Χαλκίδη και Σ. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μοσχίδης, Μπαντές, Ηλ. Κακατάτσιος, Παπαδόπουλος, Χρ. Κακατάτσιος, Τσολακίδης, Ορφανίδης, Μαρίν. Τοπαλίδης, Χαιρεκάκης, Μαλάκης, Δαραής. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παυλίδης, Γιανκίδης, Γιατσίδης, Βουλτσίδης, Καρακασίδης, Ζαφείρης, Φιρινίδης, Βιάνης, Μαστροθύμιος, Ρούσσος, Παντερμαλής, Κιοσσές.

ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ

ΑΕ Σχοινά: Μουσκεφτάρας, Τσιβούλας, Λ. Κίτσας, Ν. Κίτσας, Μπουκλάς, Λαμπρόπουλος, Νίκου, Αβραμόπουλος, Συμεωνίδης, Ιασωνίδης, Κοτούλας. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Πιπιλιάρης, Λαζής, Μοσχόβης, Βουλγαρόπουλος.

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This