Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στη Ligue 1. Πάμε να τις δούμε:

Ανετη πρόκριση επί της Bastia-Borgo (0-3) στο Κύπελλο για τη Saint-Etienne που δέχτηκε ισχυρό «χαστούκι» από την Paris St.Germain στο Λιγκ Καπ (6-1). Ελπίζει σε καλό 2ο γύρο. Εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο και για τη Nantes που είναι φαινόμενο φέτος με την 5η θέση στο πρωτάθλημα, δεδομένου του περιορισμένου ρόστερ της. Ισχυρή παράδοση στα 2-3 γκολ.

Νίκη-πρόκριση για τη Dijon στο Κύπελλο (1-2) επί της Valenciennes, πρώτη νίκη εκτός μετά το Σεπτέμβριο. Εκλεισε ένα και πλέον μήνα χωρίς νίκη, 1 βαθμό από τα μπαράζ παραμονής. Ακάθεκτη η Lille. Με άνεση σε Κύπελλο (3-2 τη Raon L’ Etape) και Λιγκ Καπ (2-0 την Amiens), βασικός της στόχος παραμένει η 2η θέση. Σε ρυθμό οι φιλοξενούμενοι, μπορούν το διπλό.

Μοιράζει ταρίφες παντού η Paris St.Germain, με θύματα την ερασιτεχνική Linas-Montlery (6-0 στο Κύπελλο) και τη Σεντ Ετιέν (6-1 στο Λιγκ Καπ). Υγιής και πλήρης είναι καλύτερη από ποτέ. «Με το δεξί» ο Ρόμπερτ Μορένο στη Monaco (πρόκριση στο Κύπελλο) αλλά τα 2 σερί ματς κόντρα στην Paris St.Germain θα του δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Εδώ βλέπω πολλά γκολ, σε συνδυασμό με τον άσο των γηπεδούχων.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J20)
16:00 AS Saint-Etienne – FC Nantes 2 – 3 Goals (2.02) 0-2 FT
18:00 Dijon FCO – Lille OSC 2 (2.00) 1-0 FT
22:00 Paris St.Germain – AS Monaco 1 & Over 3.5 Goals (1.87) 3-3 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This