Επιλογή Σελίδας



Σε ένα παιχνίδι στο οποίο “μίλησε” ο “άγραφος νόμος” του ποδοσφαίρου, ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα κέρδισε με 1-0 την Ελπίδα Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια και άλλες τόσες κλασσικές ευκαιρίες, όμως έφυγαν ηττημένοι με τον Όλυμπο να αξιοποιεί την ίσως μοναδική ευκαιρία του και να φτάνει στο 1-0 στο 81′ με γυριστή κεφαλιά του Κέπεντζη μετά από σέντρα από δεξιά.

Με το “τρίποντο” αυτό, η ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, όσους έχει και η Ελπίς Ανδρομάχης, όμως ο Όλυμπος υπερτερεί στην ισοβαθμία έχοντας κερδίσει και στον πρώτο γύρο.

Στο 90′ ο Γκολέμας αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κυριακού και Κουτσικανίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπατζογιάννης, Γκολέμας, Αετός (37′ Πατρής), Κεπεντζής, Περδίκης, Καρανάτσιος, Μπαμπανίκας (31′ Σταυρογιάννης), Κατσιούλας, Λαφατζής, Μπαμπανίκας, Κ. Μπαμίχας (68′ Μικελέφι).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ελπίς Ανδρομάχης: Βούρας, Κελέρογλου, Ντερβισάι, Καρασαββίδης, Βελώνης, Σκαμπαρδώνης, Κοσμίδης (80′ Νικολάκι), Δημητρίου, Τσιτλακίδης, Κυπαρίσσης (84′ Χωλίδης), Παπαζήσης (68′ Χαραλαμπίδης).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Pin It on Pinterest

Shares
Share This